Alene om opdragelsen - familie uden far

Vis stort billede Tilføj
Alene om opdragelsen - familie uden far

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Pia Olsen har interviewet otte singlemødre, der beretter om fordele og ulemper ved at være aleneopdrager. De fortæller hudløst ærligt om, hvad moderskabet har betydet for deres karriere og sociale netværk, hvordan hverdagen har forandret sig, hvordan man tackler spørgsmål som ’Hvor er min far?’ og meget mere.
Pia Olsen har selv truffet det kontroversielle valg: Hun er blevet insemineret med anonym donorsæd og er blevet mor uden en far. Et valg, Pia traf, fordi hun var sidst i trediverne og ikke havde fundet manden, hun ville skabe familie med.
I 2008 fødte Pia sit ønskebarn, datteren Karla. Herefter stod en ny hverdag klar. En hverdag hvor netværk, karriere og folks fordomme blev udfordret. Her var nemlig ingen far til lige at tage over, når mor skulle arbejde sent eller var træt. Der var mor – hele dagen, hver dag.
Bogen henvender sig til alle, der har en hverdag som ene voksen med børn. De interviewede er Mette Uth, Nina Sahner Hansen, Lene Gammelgaard, Mette Daneskov Petersen, Christina Telling-Poulsen, Hanne Prien, Susanne Hansen og Marianne Holst.
Pia Olsen er journalist og foredragsholder. Hun er selv blevet mor med donorsæd og har tidligere udgivet bogen Mor uden far.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Pia Olsen
Sideantal: 153
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 174 mm
Højde: 211 mm
Dybde: 12 mm
Vægt: 358 g
Udgivelsesdato: 30 Mar 2014
Oplagsdato: 30 Mar 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771183245

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk