Bevingede Ord

Vis stort billede
Bevingede Ord

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Der er ikke fejet noget ind under gulvtæppet i den nye udgave af Bevingede Ord, og det er der så alligevel, for en tidligere statsministers berømte og berygtede ord er blevet bevingede og har derfor fundet vej til ordbogens sider.
I denne helt nyskrevne udgave af ordbogsklassikeren, der udkom første gang i 1940, er der mere medvind på cykelstierne, der er penge der fosser ud af statskassen, der er os danskere med vores dumsmarte bemærkninger, og der er Holger og konen der siger nej til unionen. Og så er der selvfølgelig tusindvis af kendte citater fra antikken, fra Bibelen, fra statsmænd og generaler, konger og dronninger, forfattere og filosoffer, komikere og sangskrivere, idrætsfolk og tegneseriefigurer.
Pia Jarvad, seniorforsker ved Dansk Sprognævn, har pustet nyt liv i danskernes foretrukne citatordbog gennem generationer. Bevingede ord er en ordbog, du ikke kan undvære, hvis du skal holde tale, eller hvis du bare er rigtig glad for ord. Og husk: Det er ikke slut, før den fede dame synger.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Pia Jarvad
Sideantal: 574
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 7
Udgiver: Gad
Bredde: 156 mm
Højde: 237 mm
Dybde: 45 mm
Vægt: 1002 g
Udgivelsesdato: 17 Oct 2006
Oplagsdato: 17 Oct 2006
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788712034957

Udgivelsesår

2006

Sprog

Dansk