Naturglæde. Med billeder af Johannes Larsen

Vis stort billede
Naturglæde. Med billeder af Johannes Larsen

349,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Naturen har livet igennem været et omdrejningspunkt for Søren Ryge Petersen. I denne bog skriver han for første gang om sin glæde ved naturen, lige fra han som knægt i det sønderjyske samlede på fugleæg, fiskede i vandhuller og satte en ære i som skolelærerens søn at være den bedste til botanik. Gennem en række personlige kapitler skildrer han fænomenet naturglæde på den særlige, sansemættede og livsbekræftende måde, som kun han kan gøre det.

NATURGLÆDE er illustreret med et bredt udsnit af den fynske maler Johannes Larsens værker i form af mere end 100 malerier, akvareller, tegninger, træsnit, skitser m.m. Få har som Johannes Larsen igennem kunsten formidlet naturglæde med så præcise registreringer og samtidig så stemningsfuldt.

Med inspiration fra billederne og ud fra sit eget livs erfaringer reflekterer Søren Ryge over eviggyldige emner med kapitler som blandt andet: Den store sne, Barndommens blomster, Suset i fuglehjertet, Storkeglæde, Ingenting på bænken, Det store æbletræ, Fugletræk om natten.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Søren Ryge Petersen
Sideantal: 256
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 257 mm
Højde: 278 mm
Dybde: 29 mm
Vægt: 1626 g
Udgivelsesdato: 17 Oct 2013
Oplagsdato: 17 Oct 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711388778

Sprog

Dansk

Naturglæde. Med billeder af Johannes Larsen Lindhardt Og Ringhof