Luftforurening med partikler (14)

Vis stort billede
Luftforurening med partikler (14)

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Luftforurening med partikler udgør et miljøproblem, der på såvel nationalt som internationalt plan har modtaget stigende opmærksomhed. Baggrunden er primært en række undersøgelser, som har påvist en direkte sammenhæng mellem partikelforurening i luften og en øget sygelighed og dødelighed.
Der har altid været partikler i luften fx i form af havsalt, jordstøv og tåge, men vores levevis har imidlertid ført til dannelse af mange andre typer af partikler, som formentlig er mere skadelige end de naturlige partikler.
For at begrænse partikelforureningen kræver det et kendskab til forureningens oprindelse og sammensætning, samt til de mekanismer, der har betydning for forureningsniveauet og for befolkningens eksponering.
Denne bog indeholder den nyeste viden om partikelforurening lige fra forskellige forureningskilder til muligheder for at reducere forureningen. Bogen er skrevet for ikke-eksperter uden at slække på den faglige kvalitet.
Forfatterne til bogen arbejder dagligt med problemstillingerne, og de har udarbejdet en række faglige rapporter om emnet.
'MiljøBiblioteket' er en serie af bøger om natur- og miljøforhold i Danmark. Bøgerne giver en samlet og let tilgængelig fremstilling af forskellige aktuelle emner. Læs bøgerne for at blive klogere på natur og miljø eller for bedre at tage stilling i debatten. Bøgerne er også velegnede i undervisningen, fx i gymnasiet.

Flere detaljer

Mere info
Sideantal: 128
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Hovedland
Serie: Miljøbiblioteket
Udgivelsesdato: 26 Apr 2009
Oplagsdato: 26 Apr 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770701266

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

Luftforurening med partikler (14) Hovedland