Livet på kanten - om mangrover, koralrev og lokale folk

Vis stort billede Tilføj
Livet på kanten - om mangrover, koralrev og lokale folk

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Et vigtigt bidrag til klimadebatten

Mangroverne og koralrevet udgør et af de vigtigste økosystemer i verden og er derfor væsentlige for opretholdelsen af klimabalancen. Mellem mangrovetræernes rødder og koralrevene findes en 'hemmelig' verden med et rigt dyre- og planteliv. Peter Hauerbach dokumenterer i Mangrover, koralrev og lokale folk den enestående og livsvigtige natur gennem flotte fotografier.

Fotografen Peter Hauerbach, har sammen med journalisten Ulla Lund besøgt og fotograferet mangroveskove og koralrev fra Nicaragua i vest til Sumatra og Sulawesi i øst. Mangrovetræerne, der vokser i tidevandszonen langs de tropiske kyster, udgør en effektiv beskyttende barriere mod tsunamier og storme forårsaget af klimaforandringerne.

Mangrover, koralrev og lokale folk giver et billede af en smuk natur og fremstiller også de mange facetter og organismer, der er en del af økosystemet. Mangroveskovene er hjemsted for mange dyr - fra krabber og rejer til skildpadder, slanger, fugle og aber. Endelig bor millioner af mennesker i og omkring mangroveskovene, og de lokale folk har lært at få alt fra medicin til mad ud af de forskellige mangrovearter.

Udkommer med både dansk og engelsk tekst

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Peter Hauerbach
Sideantal: 100
Sprog: Mange
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Peter Hauerbach
Fagredaktør: Ulla Lund
Udgiver: Siesta
Bredde: 215 mm
Højde: 303 mm
Dybde: 10 mm
Vægt: 642 g
Udgivelsesdato: 30 Nov 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792539083

Udgivelsesår

2009

Sprog

Mange

Livet på kanten - om mangrover, koralrev og lokale folk Siesta