Ind i naturen - Naturlige overvejelser og oplevelser

Vis stort billede
Ind i naturen - Naturlige overvejelser og oplevelser

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

"Dette er et væld af beretninger. Naturberetninger. Fra Issejlads ved Grønland til det varme farvand mellem Key West og Cuba. Fra det skotske Højland til Irlands grønne kurver. Fra det daværende Jugoslavien til Brasilien. Fra Tunesien til Zimbabwe. Men først og sidst er det oplevelser og overvejelser rundt i den danske natur."

Ind i naturen er en række nysgerrige rejser sammen med Poul Blak. Nogle gange med fiskestang, nogle gange med geværet over skulderen. På jagt efter et glimt af ørreden eller på færten af bukken. I højere grad på færten af os selv, mennesket i en tæt på fuldkommen naturoplevelse.

Selv når Poul Blak blot iagttager naturen, når han for eksempel sidder ved skovdammen, omgivet af dufte og naturens eget lydunivers, så formår han at tolke og karakterisere sin samtid gennem oplevelsen: Vores abstrakte, men dybe kærlighed til naturen og vores kuldskære og magelige trang til at beherske den.

Bogen består af Poul Blaks naturartikler skrevet gennem de seneste cirka 30 år.

"Poul Blak er et ikon inden for journalistikken. Men han er meget mere end det. Han er efter min mening en af landets ypperste filosoffer."
Lars Muhl

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Poul Blak
Sideantal: 358
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Tegnet af: Svend Saabye Jeppe Ebdrup
Udgiver: Hovedland
Udgivelsesdato: 17 Nov 2006
Oplagsdato: 17 Nov 2006
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777399084

Udgivelsesår

2006

Sprog

Dansk

Ind i naturen - Naturlige overvejelser og oplevelser Hovedland