Den danske naturs genkomst

Vis stort billede Tilføj
Den danske naturs genkomst

349,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Efter årtiers, århundreders og i nogle tilfælde årtusinders fravær er havørne, kongeørne, traner, ulve, vildsvin, elge, bævere og bisoner atter en del af virkeligheden i den danske natur - eller på vej til at blive det. Og naturarealer, der i det 19. og 20. århundrede blev pløjet op, inddæmmet eller på anden vis fjernet fra landkortet, er sine steder igen ved at blive til varieret og artsrig natur.
Hvor, hvorfor og hvordan er det sket?
Den danske naturs genkomsttager læseren med på en oplevelses- og oplysningsrejse og fortæller i ord og billeder om spektakulære arter, der de senere år er vendt tilbage til Danmark, og om bestræbelserne på at bevare, skabe eller genskabe en række naturområder. Bogens mere end 160 naturfotografier og 20 kort illustrerer natur og artsrigdom, der inspirerer til opdagelsesrejser i danske landskaber, som de færreste kender, og som endnu færre har besøgt.
Men Den danske naturs genkomster også en fortælling om naturens problemer i en tid, hvor flere og flere arter samtidig forsvinder uden større opmærksomhed, og hvor mange eksperter vurderer, at naturen generelt set aldrig har haft det værre. Derfor er der både meget at lære og meget at opleve, når vi ser på naturområder og arter, der trodser udviklingen - og viser, hvordan naturafvikling kan vendes til naturudvikling og artsrigdom.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Rune Engelbreth Larsen
Sideantal: 192
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Rune Engelbreth Larsen
Forord af: Rune Engelbreth Larsen
Originaltitel: Den danske naturs genkomst
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Rune Engelbreth Larsen
Fagredaktør: Flemming Chr. Nielsen
Udgiver: Forlaget Dana
Bredde: 302 mm
Højde: 213 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 1075 g
Udgivelsesdato: 04 Sep 2014
Oplagsdato: 04 Sep 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792961051

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Den danske naturs genkomst Forlaget Dana