Bier og honning

Vis stort billede
Bier og honning

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Bogen er en billedrig guide til livet i og omkring bistaderne fyldt med spændende historier, pudsige iagttagelser og appetitvækkende opskrifter fra syv af landets bedste kokke.

Mange mennesker ønsker bierne hen, hvor peberet gror, når solen står højt på himlen og by og land summer af liv. Det er dumt, for de små, pelsede flyvere er ikke kun irriterende, stikkende væsener. De er også livsnødvendige, arbejdsomme dyr, der hjælper os til et rigt udbytte af planter, bær og frugter. Men hvordan finder de ud af det, bierne? Hvordan organiserer de sig, så de får samlet pollen til ynglen og honning til vinterforråd? Hvilken rolle spiller de for æblehøsten? Hvorfor er noget honning helt lyst, mens andet er mørkt og ravgyldent? Og er det rigtigt, at bier dør, når de har stukket deres offer?
Du kan læse bogen fra ende til anden, i små bidder eller lade de smukke billeder føre dig ud i naturen og ind i biernes forunderlige verden.Lene Stiil er biavler og bientusiast. Hendes fascination af dyrene begyndte som barn i onklens køkkenhave i 1970'erne, hvor sommer, sol og varme var lig med hjemmebagt rugbrød med honning fra egne bier.
De smukke billeder er taget af fotograf Jens Astrup, der bl.a. har vundet Årets Pressefoto for et af bogens billeder.
Bogen har opskrifter af: Adam Aamann, David de Silva, Francis Cardenau, Katrine Klinken, Morten Nielsen, Philippe Houdet, Rasmus Bo Bojesen og Tina Møhring Madsen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lene Stiil
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Jens Astrup
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 241 mm
Højde: 215 mm
Dybde: 13 mm
Vægt: 648 g
Udgivelsesdato: 19 Feb 2012
Oplagsdato: 19 Feb 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771180275

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk