Besøg skoven om foråret

Vis stort billede
Besøg skoven om foråret

229,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Med Finn Terkildsens Besøg skoven om foråreti hånden er elever og lærere - og den naturglade familie - klar til en lærerig og inspirerende tur i den grønne forårsskov.
En tur i skoven om foråret giver skoleelever og andre børn en større indsigt i de sammenhænge, der findes i naturen. Besøg skoven om foråretgiver forslag til målrettede aktiviteter, der både involverer turen i skoven og opfølgende undersøgelser derhjemme. Til brug i folkeskolen henvender bogen sig primært til elever i 7.-9- klasse, men dele af bogen er oplagt at anvende også på mellemtrinnet.
Baseret på forfatterens mangeårige undervisningserfaring er bogen skræddersyet til praktisk brug med forslag til aktiviter og undersøgelser og bagerst i bogen er en bestemmelsesnøgle for små landdyr, så bogen kan bruges i felten til at bestemme smådyr.
I samarbejde med Naturstyrelsen, Skoven i Skolen og FSC Danmark
Bogen er udgivet i samarbejde mellem TURBINE forlaget, Naturstyrelsen, (tidl. Skov- og Naturstyrelsen) Skoven i Skolen og FSC Danmark. Hver af de tre nævnte organisationer har leveret et kapitel til bogen.
Ekstra materiale til brug i folkeskolen
På forlagets hjemmeside vil en udførlig lærervejledning være frit tilgængelig. Lærervejledningen er skrevet af bogens forfatter, der har mange års praktisk erfaring som underviser i natur/teknik og biologi. Han har skrevet flere bøger til undervisningsbrug, blandt andet Besøg et vandhul om foråret.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Finn Terkildsen
Sideantal: 95
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Peter D. Terkildsen, Ole Steen Pedersen
Fagredaktør: Jesper Tolstrup
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 28 Feb 2011
Oplagsdato: 28 Feb 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770904032

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk