Besøg skoven om foråret

Besøg skoven om foråret Forstør

229,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Med Finn Terkildsens Besøg skoven om foråreti hånden er elever og lærere - og den naturglade familie - klar til en lærerig og inspirerende tur i den grønne forårsskov.
En tur i skoven om foråret giver skoleelever og andre børn en større indsigt i de sammenhænge, der findes i naturen. Besøg skoven om foråretgiver forslag til målrettede aktiviteter, der både involverer turen i skoven og opfølgende undersøgelser derhjemme. Til brug i folkeskolen henvender bogen sig primært til elever i 7.-9- klasse, men dele af bogen er oplagt at anvende også på mellemtrinnet.
Baseret på forfatterens mangeårige undervisningserfaring er bogen skræddersyet til praktisk brug med forslag til aktiviter og undersøgelser og bagerst i bogen er en bestemmelsesnøgle for små landdyr, så bogen kan bruges i felten til at bestemme smådyr.
I samarbejde med Naturstyrelsen, Skoven i Skolen og FSC Danmark
Bogen er udgivet i samarbejde mellem TURBINE forlaget, Naturstyrelsen, (tidl. Skov- og Naturstyrelsen) Skoven i Skolen og FSC Danmark. Hver af de tre nævnte organisationer har leveret et kapitel til bogen.
Ekstra materiale til brug i folkeskolen
På forlagets hjemmeside vil en udførlig lærervejledning være frit tilgængelig. Lærervejledningen er skrevet af bogens forfatter, der har mange års praktisk erfaring som underviser i natur/teknik og biologi. Han har skrevet flere bøger til undervisningsbrug, blandt andet Besøg et vandhul om foråret.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Finn Terkildsen
Sideantal: 95
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Peter D. Terkildsen, Ole Steen Pedersen
Fagredaktør: Jesper Tolstrup
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 28 Feb 2011
Oplagsdato: 28 Feb 2011
Varefakta
Reference

b-9788770904032

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk