Besøg et vandhul om foråret

Vis stort billede
Besøg et vandhul om foråret

169,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

De fleste har besøgt et vandhul og set, hvordan det vrimler med mange forskellige slags dyr. Hvad hedder dyrene, og hvad laver de egentlig?
Denne bog er skrevet for børn på mellemtrinnet, som besøger et vandhul om foråret. Formålet med bogen er at lærere og elever er godt forberedte til vandhulsturen og får en stor naturoplevelse. Vandhullets dyr bestemmes, undersøges og beskrives i bogen. Vi lærer om, hvordan dyrene er tilpasset til livet i vandhullet. Vi lærer om dyrenes evne til at ”sladre” om miljøet. Og meget mere.
Med til bogen følger en lærervejledning, som kan være til meget stor hjælp i forberedelse og gennemførelse af undervisningen. Lærervejledningen er frit tilgængelig i pdf-format under bogens præsentation på forlagets hjemmeside.
Forfatteren Finn Therkildsenhar skrevet en mængde bøger om naturen, og har som lærer gennem mange år, høstet rig erfaring med biologi- og natur/teknik-undervisning af elever på mellemtrinnet.
Bogen indeholder desuden et afsnit om Projektet: ”Vandtjek” - Danmarks store overvågningsprojekt af vandhuller. Projektet henvender sig til skoleklasser og andre interesserede. Vandtjeksformål er at fremme læring om vandhuller gennem spændende feltundersøgelser og elektronisk indrapportering. En Undervisningsform, der er konkret og meningsfyldt for både børn og voksne. Besøg et vandhul om foråretgiver dig det bedste afsæt for selv at komme i gang med Vandtjek.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Finn Terkildsen
Sideantal: 63
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Peter Deleuran Terkildsen
Udgiver: Turbine. I Samarbejde Med Vandtjek.Dk
Udgivelsesdato: 30 Mar 2009
Oplagsdato: 30 Mar 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770900874

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

Besøg et vandhul om foråret Turbine. I Samarbejde Med Vandtjek.Dk