Yoga, Tantra og Meditation i min hverdag

Vis stort billede
Yoga, Tantra og Meditation i min hverdag

220,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Denne moderne klassiker og kultbog indenfor yoga er først og fremmest en praktisk vejledning i yogaens mange metoder. Yogastillinger, åndedrætsøvelser, afspænding og meditation instrueres systematisk og følges op med forklaringer og billeder. Bogen indeholder desuden kapitler om den tantriske tradition, kundalini yoga, chakra og seksuelle ritualer. Den svarer i indhold og opbygning til et yogakursus. Brug den som kursusmateriale, til selvstudium eller fri inspiration i din hverdag.

Denne yogabog skiller sig ud fra de fleste andre: den bygger på Tantra-traditionen – det vil sige at forfatteren er mere interesseret i at du opnår praktiske resultater end i at præsentere filosofiske forklaringer, skabe drømmerier eller følge flygtige modestrømninger. Målet er at give dig mulighed for at skabe en stærk og smidig krop og et frit og kreativt sind – og at finde ro i dig selv. Hvis man virkelig vil have noget ud af yoga, er det ikke nok, at man mekanisk eller hektisk 'træner' nogle øvelser som en præstationssport eller fitness. Bogen viser yogaen i sit oprindelige lys; rekreativ, meditativ og afstressende, hvormed man får nødvendig energi til at møde dagens gøremål med ro og velvære.

"Yoga, Tantra og Meditation i min hverdag" må være en af de mest udbredte af vor tids yogabøger, og den yogabog som har været længst på tryk i Danmark. Femte udvidede og reviderede udgave.

Swami Janakananda er grundlægger af Skandinavisk Yoga og Meditationsskole.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Swami Janakananda Saraswati
Sideantal: 128
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 5
Fotograf: Chris Stuhr
Udgiver: Forlaget Bindu
Bredde: 250 mm
Højde: 210 mm
Vægt: 407 g
Udgivelsesdato: 12 Aug 2013
Oplagsdato: 12 Aug 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9789197789448

Sprog

Dansk

Yoga, Tantra og Meditation i min hverdag Forlaget Bindu