Yoga på stuegulvet - Inkl. cd med indtalte yogaprogrammer

Vis stort billede
Yoga på stuegulvet - Inkl. cd med indtalte yogaprogrammer

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

NY OG FORBEDRET UDGAVE.
Yoga er et kraftfuldt og livsbekræftende redskab.
Kraftfuldt, fordi den styrker kroppen som ingen anden træningsform og giver os en unik kropsbevidsthed. Yoga giver os samtidig mental styrke, så vi kan håndtere modstand og udvikle os, når vi møder udfordringer i livet.
Livsbekræftende, fordi den åbner vores øjne for, at vi bevæger os rundt i en vidunderlig verden – selv når vi ikke ser det. Livet bliver mere intenst, når vi praktiserer yoga; det gør os i stand til at se dybere ind i os selv, og vi opnår ro i sindet og et liv i balance.
Yoga er for alle mennesker i alle aldre uanset fysisk form. Den kan praktiseres over alt: på stranden, på græsplænen, på kontoret, på hotelværelset, på stuegulvet – kun fantasien sætter grænser.
YOGA PÅ STUEGULVET er en instruktionsbog for begyndere og let øvede med skånsomme øvelser, som styrker musklerne og giver mere fleksibilitet i kroppen. Alle øvelser er grundigt beskrevet. Bag i bogen finder du seks yogaprogrammer, som du kan lave derhjemme, samt en cd med to indtalte programmer.
Louise Fjendbo Jørgensen har praktiseret yoga siden 2000 og undervist siden 2004. Ud over flere yogalæreruddannelser er Louise uddannet cand.mag. og indehaver af yogastudiet Yogaliving, hvor hun underviser på fuld tid. Derudover holder hun yoga-retreats i Danmark og udlandet, uddanner yogalærere hos Yogaliving og underviser i yoga på virksomheder.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Louise Fjendbo Jørgensen
Sideantal: 84
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Spiralryg
Oplag: 2
Udgave: 2
Udgiver: Nyt Nordisk Forlag
Bredde: 206 mm
Højde: 240 mm
Dybde: 13 mm
Vægt: 324 g
Udgivelsesdato: 25 Jan 2012
Oplagsdato: 18 Aug 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788717042414

Sprog

Dansk

Yoga på stuegulvet - Inkl. cd med indtalte yogaprogrammer Nyt Nordisk Forlag