Yin Yoga - Stræk dig til velvære vol.1

Vis stort billede Tilføj
Yin Yoga - Stræk dig til velvære vol.1

195,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

"Yin Yoga - stræk dig til velvære" er den første danske bog om Yin Yoga. Det er en grundbog til hjemmebrug. Enkel og letlæselig med mange illustrationer. Yin Yoga er for alle uanset forkundskaber, alder, køn og nuværende træningsform.

Yin Yoga er den oprindelige og mest simple form for yoga. Med Yin Yoga kommer du tilbage til noget grundlæggende. Det ligger i tiden, at vende blikket bagud. Tilbage til det enkle og næsten grænsende til banale.

Bindevævet krymper dagligt. Med tiden bliver du mere og mere stiv. Yin Yoga er træning af bindevævet. Gennem siddende og liggende stræk på 3-5 min bliver ledbånd, sener og det øvrige bindevæv, som udgør kroppens lim, påvirket til at blive stærkere, væskefyldt og mere fleksibelt. Du bliver rettet op, får en bedre holdning, fyldigere vejrtrækning og en helt ny fornemmelse af frihed i kroppen. Et balanceskabende modspil til muskeltræning.

Du får en viden om bindevævet, instruktion til stillingerne samt fem programmer til inspiration. Der er også forslag til, hvordan du kan gøre i hverdagen, hvis tiden er knap.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Yvonne Hansen
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Bogasin
Bredde: 228 mm
Højde: 280 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 630 g
Udgivelsesdato: 05 Nov 2015
Oplagsdato: 05 Nov 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799843800

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk