VISDOM fra hverdagen - Historier der healer

Vis stort billede
VISDOM fra hverdagen - Historier der healer

329,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

På trods af teknologiens overvældende styrke er mange af os ikke ret gode til at leve,” siger dr. Rachel Remen. ”Vi har brug for at lytte til hinandens historier igen.” Dr. Remens enestående tilgang til healing stammer fra hendes baggrund som læge, medicinsk professor, terapeut og mangeårig overlever af kronisk sygdom. Hun inviterer os til at lytte med sjælen. Denne bemærkelsesværdige samling sande historier trækker på konceptet ”hverdagens visdom” – menneskets tradition for at dele erfaringer, der viser os livet i al dens styrke og mysterium og minder os om, at de ting, vi ikke kan måle, kan være de ting, der i sidste ende nærer os og beriger vores liv.

”Dr. Rachel Naomi Remen er pionér inden for fremtidens lægekunst. Hun viser os med elegant enkelhed, hvordan læger kan blive healere, ved ikke længere bare at forblive menneskekroppens teknikere, men ved at blive sjælens alkymister.”
Deepak Chopra, læge

”Rachel Naomi Remen er naturens gave til os, hun er et geni fra det sjældne og svært definerbare sted, menneskets hjerte. Hun har meget at lære os om healing, kærlighed og det at leve.”
Daniel Goleman

”Det er en bog med betagende udstråling, autenticitet og styrke. Jeg lo og græd mig igennem den, fra begyndelsen til slutningen… Kom og tag del i det ekstraordinære væld af menneskelig visdom.
Jon Kabat-Zinn,

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Rachel Naomi Remen
Sideantal: 362
Sprog: Dansk
Forord af: Carsten Vagn-Hansen
Originaltitel: Kitchen Table Wisdom
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Gitte Virkmann Larsen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Thankyou
Bredde: 144 mm
Højde: 215 mm
Dybde: 30 mm
Vægt: 585 g
Udgivelsesdato: 16 Oct 2012
Oplagsdato: 16 Oct 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792669094

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

VISDOM fra hverdagen - Historier der healer Forlaget Thankyou