Virkeligheden afliver myten - En roman om opgøret mellem hjernen og den øvrige krop

Vis stort billede Tilføj
Virkeligheden afliver myten - En roman om opgøret mellem hjernen og den øvrige krop

149,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Denne bog er en roman, som er skrevet for at sætte nogle af de teorier og hypoteser i bøgerne:
"Kropsnaturens virkelighed" (2006) og "Den universelle virkelighed – Når sjælen giver sig til kende" (2014) i relief, og samtidigt at gøre et forsøg på at få disse to "teoribøgers" indhold gjort mere forståeligt, idet beskrivelser og handlinger, sagtens kan opstå i dagligdagen for ethvert menneske.
Den tager afsæt fra, hvordan en menneskekrop er skruet sammen, at menneskekroppen endvidere er en konsekvens af "The Big Bang"; altså en del af "Vort Univers".
Forfatteren mener, at alt i "Vort Univers" reagerer på den præmis som "kvanteteorien" foreskriver og deler den holdning fuldt ud, at "kvanteteorien" har sat dagsorden for, hvad menneskekroppen kan.
Romanen omhandler fire personers pludselige involvering i hinanden skabt på grund af det flere århundreder års gamle skisma: "Det Psykofysiske problem" – som er kampen mellem to persongrupperinger, hvor den ene gruppe hylder begrebet: "Idealismen" (hjernen) og den anden "Materialismen" (kroppen).
Denne kamp mellem de to persongrupperinger har medført en opdeling i behandlersystemet, hvor de såkaldte "alternative behandlere" har en mere holistisk tilgang til behandlingsmetoder der omfatter hele kroppen, hvorimod en såkaldt "psykologisk opfattelse" primært forholder sig til det mentale og med hjernen som omdrejningspunkt.
Forfatteren slår til lyd for at de to store grupperinger "psykologer og alternative behandlere" burde finde sammen i en form for "komplementær-behandling" af deres klienter, da de jo trods alt arbejder inden for det samme område og med den samme klientmasse.
Handlingen udspilles i Nordsjælland.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Flemming Bruhn
Sideantal: 300
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Books On Demand
Bredde: 148 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 436 g
Udgivelsesdato: 11 Feb 2015
Oplagsdato: 12 Feb 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771454512

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Virkeligheden afliver myten - En roman om opgøret mellem hjernen og den øvrige krop Books On Demand