Vidnepsykologi - Pålidelighed & troværdighed i dagligliv og retssal

Vis stort billede
Vidnepsykologi - Pålidelighed & troværdighed i dagligliv og retssal

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Hvor præcise er vi som observatører og formidlere af personlige, sociale og historiske begivenheder? Og hvor gode er vi til at opdage, når andres beretninger ikke er sandfærdige? Det er de helt afgørende spørgsmål inden for vidnepsykologien. At det også er centralt inden for juraen, viser de fleste analyser af årsagerne til justitsmord.

Svein Magnussens bog er en introduktion til moderne vidnepsykologi, der henvender sig til både efterforskere, jurister, psykologer, journalister og andre interesserede. Med inddragelse af autentisk materiale fra faktiske sager - som afhøringsprotokoller fra 'Palmemordet' - gennemgår bogen punkt for punkt det vidnepsykologiske område og giver et enestående indblik i, hvad vi kan forvente af vidner og deres forklaringer i kommende kriminalsager.
Vidnepsykologi er studiet af mennesket som observatør og rapportør af begivenheder i livet. Vidnepsykologien beskæftiger sig med, hvor detaljeret og korrekt vi registrerer det, der sker, hvor godt vi senere kan huske det, vi observerede, hvad der får os til at glemme og huske forkert. Og ikke mindst beskæftiger den sig med vores evne til at vurdere pålideligheden og troværdigheden af andres fortællinger.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Svein Magnussen
Sideantal: 300
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Kristian Nordentoft
Originaltitel: Vitnepsykologi
Originalsprog: Norsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Joachim Wrang
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Klim
Bredde: 158 mm
Højde: 225 mm
Dybde: 21 mm
Vægt: 511 g
Serie: Nye Psykologiske Perspektiver
Udgivelsesdato: 17 Sep 2009
Oplagsdato: 17 Sep 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779555372

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

Vidnepsykologi - Pålidelighed & troværdighed i dagligliv og retssal Klim