Vi er bedst når vi er glade

Vi er bedst når vi er glade Forstør

300,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Glæde og succes hænger uløseligt sammen for den moderne arbejdsplads. Når vi er glade, er vi mest effektive, mest kreative, mindre syge, ja, vi lever endda længere. Vi er bedst når vi er glade giver dig i denne nye, reviderede udgave stadig indblik i, hvordan glæde og positiv energi opstår, og hvordan du får den til at smitte.

Mikael Kamber giver eksempler fra succesrige virksomheder og organisationer, fra sin egen løbebane og ikke mindst fra forskningen i menneskers adfærd.

Du får blandt andet indsigt i, hvorfor der skal mindst tre positive udsagn til at opveje ét negativt, hvorfor mennesker og organisationer har et dybt behov for mening, og hvorfor balancen mellem ja, nej og måske spiller en afgørende rolle i ledelse.

Bogen er fuld af aha-oplevelser og giver en række meget anvendelige huskeregler og praktiske værktøjer. Bogen giver inspiration til ledere og medarbejdere i alle typer virksomheder og organisationer. Som læser får du samtidigt viden om, hvordan glæden opstår i vores personlige liv.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Mikael Kamber
Sideantal: 176
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Helle Harder
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 2
Udgiver: Gyldendal
Bredde: 157 mm
Højde: 231 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 331 g
Udgivelsesdato: 14 Apr 2015
Oplagsdato: 19 Apr 2016
Varefakta
Reference

b-9788702180435

Sprog

Dansk