Velvære for mænd

Vis stort billede
Velvære for mænd

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Danske Ole Henriksener en af verdens førende skønhedseksperter. Han er bosiddende i Hollywood, Californien, hvor hans eksklusive spa danner de diskrete rammer om forskønnelsen af verdensstjerner som Halle Berry, Leonardo Di Caprio og Madonna. Danske kvinder har for længst taget Ole Henriksens vejledning og produkter til sig. Nu kommer turen til mændene.
Bogen bliver lanceret samtidig med, at Ole Henriksenfor første gang nogensinde behandler kendte danske mænd i en tv-serie.
Ole Henriksenmener, at ydre skønhed først og fremmest er et resultat af indre ro og balance. Og at denne harmoni er vejen til et liv fyldt med livsglæde og succes. I bogen videregiver han gennem 9 kapitler en lang række erfaringer og underholdende råd til sine landsmænd. Han fokuserer på at opnå både fysisk og mental energi og når omkring bl.a. kost, hudpleje, stress og motion. Ole Henriksen forklarer i bogen baggrunden for sit altid gode humør, og om vejen til at han i dag kan stå i spidsen for sin egen verdensomspændende virksomhed. Bogen er rigt illustreret med lækre fotos fra Ole Henriksens liv i Hollywood.
Ole Henriksenkom til verden i 1951 i Nibe. Allerede som teenager tog han springet til New York, hvor han kastede sig over klassisk ballet og showdans. Han tilbragte en tid i Indonesien som showdanser, inden han fandt sit kald inden for hudpleje, blev udlært i London og bosatte sig i Californien. Ole Henriksen har tidligere udgivet bogen Forny dig.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ole Henriksen Ida Brinck-Lund
Sideantal: 139
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: People'S Press
Bredde: 216 mm
Højde: 286 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 870 g
Udgivelsesdato: 13 Sep 2007
Oplagsdato: 09 Oct 2007
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770551786

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk