Velsign dit liv

Vis stort billede
Velsign dit liv

279,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

KORT OM BOGEN
VELSIGN DIT LIV er en inspiration til at praktisere velsignelser i hverdagen, en vejledning i, hvordan man rent faktisk gør det, samt en række cases, der viser, hvor virkningsfulde velsignelser kan være.


At velsigne er oprigtigt at ønske det bedste for andre mennesker ved at se deres individuelle værd og anerkende dem for det. Velsign dit liv viser, at velsignelser kan skabe gavnlige ændringer på alle områder i dit liv – i dit daglige samspil med andre, i dine nære relationer og i din måde at være i verden på. Bogen undersøger det potentiale, der ligger i at ændre holdning fra konfrontation og negativitet til accept og entusiasme.

Pierre Pradervands egen brug af velsignelser begyndte, da han var nødt til forlade et arbejde, som han ellers holdt meget af. Han var i flere år opfyldt af vrede og had mod de personer, som havde forårsaget ændringerne. På trods af, at han mediterede, bad bønner og læste spirituelle tekster, var han ude af stand til at gøre noget ved vreden og hadet, indtil han bevidst begyndte at bruge velsignelser i alle sammenhænge. Han opnåede konstant overraskende og altid positive resultater, og det ændrede hans liv totalt.

VELSIGN DIT LIV lærer dig at åbne op for dine indre kilder af healing og glæde, som vil vokse med hver eneste oprigtige velsignelse, og den giver dig lektioner i at udleve din spiritualitet i hverdagen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Pierre Pradervand
Sideantal: 197
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Christine Clemmensen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Kirsten Kincaid
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Gyldendal
Bredde: 148 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 19 mm
Vægt: 347 g
Udgivelsesdato: 31 Oct 2011
Oplagsdato: 31 Oct 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788702205022

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk