Vejen ud af stress

Reduced price!
Vis stort billede
Vejen ud af stress

79,96 kr

-20%

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Benedikte Hertel har i mange år beskæftiget sig medstressbelastende situationer i både privat som offentlig regi. Samtidig ved hunselv, hvad det vil sige at have stress, og denne bog er bl.a. blevet til, fordihun ønsker at give personer med stressproblemer hjælp til en merelangtidsholdbar behandling. Ud fra den nyeste forskning, om hvordan stresspåvirker både krop og psyke, har Benedikte Hertel udviklet behandlingsmetoden,Stress Energy Control, som for første gang beskrives her i bogen.

Vejen ud afstress giver gennembeskrevne eksempler og øvelser læseren indblik i egen stresstilstand, og bogenomtaler de tiltag af både fysisk og psykisk karakter, der skal til, for atbehandle stress og forebygge tilbagefald. Bogen fortæller også på en let forståelig måde, hvordan stresspåvirker vores nervesystem og fordøjelse. Nervesystemet er den del af kroppen,der styrer stressreaktionen, og fordøjelsen er vigtig, da det er gennem kosten,at kroppen får tilført devitaminer, mineraler og fedtstoffer, den skal bruge, for at kunne fungereoptimalt.

Benedikte Hertel eruddannet sygeplejerske, sundhedsplejerske og psykoterapeut. Hun har tidligere udgivet bøgerne:100 gode råd omskolestart, Politikens Babybog samt Godnat min skat - en guide til roligenætter.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Benedikte Hertel
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Koustrup Og Co
Bredde: 140 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 241 g
Udgivelsesdato: 24 May 2010
Oplagsdato: 24 May 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788791583315

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk