Ved livets afslutning - - om palliativ omsorg, pleje og behandling

Vis stort billede Tilføj
Ved livets afslutning - - om palliativ omsorg, pleje og behandling

399,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-4 hverdage

Redigeret af Regner Birkelund

Døden er et fænomen, de færreste beskæftiger sig med frivilligt. Men når man rammes af livstruende sygdom, eller man arbejder med mennesker, som er døende, er man nødt til at forholde sig til livets afslutning.

Mødet med døden medfører ofte angst og lidelse, men er overraskende nok også ofte forbundet med livsglæde, afklarethed og en ny opmærksomhed på meningsgivende forhold i livet. Muligheden for at erfare positive aspekter af mødet med døden afhænger af det enkelte menneskes situation og ressourcer, men det afhænger i høj grad også af de personer, som tager vare på det døende menneske, samt de rammer, samfundet tilbyder døende og deres pårørende.

Det er disse etiske perspektiver i palliativ pleje, omsorg og behandling, der er bogens hovedanliggende. Men også skønhedens, troens og håbets betydning som forløser af livsglæde, livsmod og mening i en tilsyneladende meningsløs situation hører med.

Ved livets afslutning henvender sig til sygeplejersker, læger, præster, psykologer og andre faggrupper, der har med palliativ pleje at gøre. Men da døden er et grundvilkår i den menneskelige tilværelse, er bogen skrevet, så den kan læses af alle.

Flere detaljer

Mere info
Sideantal: 372
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Aarhus Universitetsforlag
Bredde: 173 mm
Højde: 240 mm
Dybde: 25 mm
Vægt: 782 g
Udgivelsesdato: 17 Jan 2011
Oplagsdato: 17 Jan 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779345072

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Ved livets afslutning - - om palliativ omsorg, pleje og behandling Aarhus Universitetsforlag