VBK vol. 2.0 - nå din idealvægt

Vis stort billede
VBK vol. 2.0 - nå din idealvægt

100,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Nå din idealvægt og hold den resten af livet!

VBK 2.0 knækker slankekoden

VBK 2.0 giver dig svarerne på, hvordan du når din idealvægt!

Christian Bitz og Arne Astrup tager fat i udfordringerne ved et ”madliv” som single og tager dig i hånden gennem en 4-ugers madplan, der garanterer et vægttab på 1-2 kilo om ugen.

Herefter vil du blive guidet videre til bogens 80 lækre opskrifter, som giver dig grundlaget for en holdbar livsstilændring, som er essentiel for et succesfuldt og vedvarende vægttab. Men nogle gange kræver det lidt ekstra at nå idealvægten. Derfor giver Christian og Arne dig også deres unikke råd og erfaringer, der helt sikkert får dig til at nå dit mål!

VBK 2.0 sætter også fokus på de 7 slankesynder, som forhindrer dig i at nå din idealvægt. Og du får råd og viden, der en gang for alle fjerner enhver slankesynd, så du kan blive slank for altid.

Erfa­ringerne fra verdens største videnskabelige undersøgelse om kost og vægttab, Dio­genes, som Arne Astrup har stået i spidsen for, ligger til grund for kostprincipper og opskrifter i kuren.

VBK 2.0 bygger på helt enkle principper, der har dokumenteret effekt. Så du skal ikke tænke på kalorier, ekstreme sundhedsråd eller mystiske fødevarer. Du skal bare glæde dig over velsmagende mad, der gør dig sundere og slankere.

I bogen følger vi også 7 casepersoner, der fortæller om deres succesoplevelser med kostprincippet. Hør bl.a. om hvordan en caseperson tabte 40 kilo ved at følge kurens livsstilændringer.

Hvad er så forskellen på Verdens Bedste Kur og VBK 2.0 :

1. Opskrifterne i VBK 2.0 er til 1 person. Hvor opskrifterne Verdens Bedste Kur er til 4 personer. Det er nemmere at bruge VBK 2.0 , hvis du kun skal lave mad til 1 person og nogle gange til flere.

2. I VBK 2.0 er der en 4-ugersplan, hvor der er taget højde for, at alle råvarerne bruges i løbet af ugen. Dvs. hvis du skal have noget med hvidkål den ene dag, så vil du også skulle bruge hvidkål indenfor de næste fire dag osv.

3. VBK 2.0 har indkøbslister lagt ud på nettet www.christianbitz.com

4. I VBK 2.0 bruges der kun ingredienser som kan købes i ethvert supermarked. I modsætning til Verdens Bedste Kur , hvor der fx var tang, hybenpulver og lign. i ingredienslisterne som kun forhandles i specielforretninger.

5. I VBK 2.0 er opskrifterne gjort enklere.

6. I VBK 2.0 er der cases, hvor personerne fortæller om, hvordan det er lykkedes dem at tabe sig (de 7 slankesynder).

7. VBK 2.0 bygger på de samme principper som Verdens Bedste Kur , men ellers er den spækket med ny informationog til sidste – hvis du har Verdens Bedste Kur er det lige til at gå til VBK 2.0 med alle de mange nye lækre opskrifter.

Om forfatteren

Christian Bitz ( f. 1977) er uddannet cand.scient. i human ernæring og bl.a. kendt som fast ernæringsekspert på Go' morgen Danmark på TV2. Han er desuden forskningsleder på Herlev Hospital, forfatter til bestsellerne Bitz din sundhed og Bitz dit køkken og en populær foredragsholder, der turnerer landet tyndt med sine sundhedsrealistiske og motiverende budskaber. Christian har vundet flere priser, bl.a. som Årets Innovatør i 2011.

Arne Astrup (f. 1955) er læge, dr.med., professor i ernæring og leder af Institut for Human Ernæring, Det Biovidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet. Arne Astrup har opbygget én af verdens førende forskergrupper inden for fedme. Han var 1992-2003 formand for Ernæringsrådet, 2005-2009 præsident for International Association for the Study of Obesity, 1999-2010 chefredaktør for Obesity Reviews, og 2011- redaktør af American Journal of Clinical Nutrition. Fedmeprofessoren er en ivrig debattør i medierne, foredragsholder og forfatter til flere bøger om vægttab, mad og sundhed.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Arne Astrup / Christian Bitz
Sideantal: 266
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 3
Udgave: 1
Udgiver: Politikens Forlag
Bredde: 198 mm
Højde: 260 mm
Dybde: 26 mm
Vægt: 1033 g
Udgivelsesdato: 27 Aug 2012
Oplagsdato: 03 Dec 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740007381

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

VBK vol. 2.0 - nå din idealvægt Politikens Forlag