Værdighed i demensplejen

Reduced price!
Vis stort billede
Værdighed i demensplejen

135,96 kr

-20%

169,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Demente mennesker havner ofte i uværdige situationer. Som pårørende til et dement menneske kan det være svært at være vidne til, at et menneske, som måske betyder meget for én, først mister evnen til at tage vare for sig selv og siden også mister sin værdighed. Men det behøver ikke være sådan! Omsorgen for demente mennesker kan være værdig og respektfuld. Denne bog er lettilgængelig og giver en indføring i, hvordan man plejer demente mennesker med værdighed. Det kræver en kærlig indstilling af den, der plejer demente mennesker, samt en smule omtanke.
Bogen er opdelt, så den kort beskriver symptomerne, der skal være til stede, for at man kan beskrive et menneske som dement. Derefter belyser den de hyppigste demensformer og begreber i demensplejen. Bogen har endvidere en anvendelig guide, der kan bruges i praksis, når plejepersonale skal hjælpe pårørende med at stykke den dementes livshistorie sammen.
Bogens hovedformål er at give praktiske anvisninger i plejen af demente mennesker, så plejen bliver værdig og menneskelig. Kravet til denne form for pleje er et kendskab til den dementes livshistorie, et godt forhold til de pårørende samt indlevelsesevne til at kunne sætte sig i demente menneskers sted.
Bogen henvender sig til plejepersonale, men også til pårørende med et dement familiemedlem. Bogen er skrevet ud fra mange års erfaring med demente mennesker.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kirsten Ahlgreen
Sideantal: 104
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Niels Roland
Udgiver: Nyt Nordisk Forlag
Bredde: 140 mm
Højde: 208 mm
Dybde: 13 mm
Vægt: 188 g
Udgivelsesdato: 07 Sep 2003
Oplagsdato: 07 Sep 2003
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788717037243

Udgivelsesår

2003

Sprog

Dansk