Værd at vide om inkontinens - og andre vandladningsproblemer hos kvinder

Vis stort billede
Værd at vide om inkontinens - og andre vandladningsproblemer hos kvinder

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Man regner med, at mindst 300.000 danske kvinder lider af inkontinens. Dvs. at de ufrivilligt lækker urin i større eller mindre grad.
Selv om problemet er så hyppigt forekommende, er det stadig tabu for mange. Der tales ikke meget om det, og derfor opstår der myter om det. Fx er det en almindeligt udbredt antagelse, at der nok ikke kan gøres noget ved det, og at man bare må lære at leve med det og finde sig i at gå med ble. Derfor går mange kvinder med problemet i årevis, før de søger læge.
Men der findes flere behandlingsmuligheder, og 7 ud af 10 kvinder kan enten helt eller delvist slippe af med deres inkontinens-problem, hvis de får den rigtige vejledning og behandling.
Med denne bog er man et godt stykke på vejen - både til at finde ud af, hvilken behandling sundhedsvæsenet kan tilbyde, og hvad man selv kan gøre ved problemet.
Bogen henvender sig primært til patienter, men kan også bruges af sundhedspersonale til at give et hurtigt overblik. Den forklarer om bl.a. årsager til, undersøgelser i forbindelse med og behandling af inkontinens. Problemer relateret til inkontinens, f.eks. problemer med hud og lugt, samt hjælpemidler til brug ved inkontinens er også beskrevet.
Marianne Ottesen(f. 1960) er uddannet speciallæge i gynækologi og obstetrik fra Amtssygehusene i Herlev og Roskilde i 1997 og er ansat som overlæge med speciale i inkontinens og nedsynkning på Gynækologisk-Obstetrisk Afdeling, H:S Hvidovre Hospital. Har i 2004 forsvaret ph.d.-afhandling om operation for nedsynkning af underlivet.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Marianne Ottesen
Sideantal: 116
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Tegnet af: Birgitte Lerche
Fotograf: Marianne Ottesen
Udgiver: Nyt Nordisk Forlag
Bredde: 138 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 10 mm
Vægt: 250 g
Udgivelsesdato: 28 Mar 2006
Oplagsdato: 28 Mar 2006
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788717038653

Udgivelsesår

2006

Sprog

Dansk

Værd at vide om inkontinens - og andre vandladningsproblemer hos kvinder Nyt Nordisk Forlag