Vær Stærk - 365 dage om året

Vis stort billede
Vær Stærk - 365 dage om året

98,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Demi Lovato er til stor inspiration for en hel generation.


Som kendt sanger og Disneystjerne, levede hun det liv som mange teenagere drømmer om, med ikke mindre end 21 millioner fans på Facebook, og 17 millioner følgere på Twitter.
Men bag facaden led hun. Mobning, lavt selvværd, og Bipolar lidelse, førte til alkohol og narkotikamisbrug, at hun skar i sig selv, og udviklede bulimi. Da hun valgte at stå frem med sine problemer, vakte det opsigt, ikke mindst blandt hendes danske fans.
Alligevel lykkedes det hende at komme ud af det mørke hun befandt sig i, og ind i en gladere og lysere tilværelse. Måden hun gjorde dette på findes beskrevet i denne bog: ved hjælp af positive selvbekræftelser formåede hun at skifte sit livssyn fra negativt og selvdestruktivt, til imødekommende og næstekærligt, og derved erfarede hun at hele hendes liv faktisk ændrede sig.
Bogen indeholder 365 meningsfyldte citater, ét for hver dag i året, der har betydet noget for hende. De efterfølges af hendes egne kommentarer og erfaringer, og til sidst et mål for den dag.
Bogen er en inspirationskilde for de mange unge mennesker der kæmper med lavt selvværd, mobning, spiseforstyrrelse, misbrug, eller andet, og som har brug for at vide at der findes hjælp, at der findes et lys for enden af tunnelen.
Som Demi selv siger i bogen: ”Det er min opgave at være et fyrtårn af håb for den lille pige der ikke har noget håb tilbage."

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Demi Lovato
Sideantal: 415
Sprog: Dansk
Originaltitel: Staying Strong
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Rudi Kristensen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Profic
Bredde: 127 mm
Højde: 197 mm
Dybde: 29 mm
Vægt: 314 g
Udgivelsesdato: 21 Oct 2014
Oplagsdato: 21 Oct 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788790693077

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk