Vær professionel på jobbet - lad følelserne blive hjemme

Vis stort billede Tilføj
Vær professionel på jobbet - lad følelserne blive hjemme

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Vi er blevet mobile, globale og veluddannede. Men vi er alligevel endt som moderne slaver. Slaver af tiden, vores følelser og af at søge meningen i et (arbejds-)liv, der hele tiden er på vej videre.

Vi kan ikke genskabe fortidens faste rammer, lige så lidt som vi kan ændre særlig mange af de vilkår, der former vores liv. Men med en indsats er det muligt at generobre den styrke, der skal til for ikke at bukke under for pres. Det er muligt at genfinde den værdighed og storhed, som bør være ethvert menneskes ret.

Vi kan vælge at blive mere professionelle, lade følelserne blive hjemme og lade være med at søge livets mening, kærlighed og sikkerhed på arbejdspladsen. Og undgå at knytte os stærkt til virksomheden, lederen eller teamet – efter en naiv devise: Hvis jeg giver alt, får jeg nok det hele igen.

Vi kan finde råstyrken indeni, hvor vi selv er herre over vores følelser og ikke omvendt. Hvor vi lever efter egne valgte dyder, så vi bliver stærkere i fællesskabet. Og hvor vi ved, at vi ikke vælter, så snart modvinden kommer. For den vil komme!

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Charlotte Mandrup
Sideantal: 225
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: People'Spress
Bredde: 157 mm
Højde: 230 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 554 g
Udgivelsesdato: 08 Mar 2016
Oplagsdato: 08 Mar 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771598377

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Vær professionel på jobbet - lad følelserne blive hjemme People'Spress