Vælt Diktatoren - Roman om kontrol, anoreksi og styrke

Vis stort billede
Vælt Diktatoren - Roman om kontrol, anoreksi og styrke

289,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

En sjældent indsigtsfuld roman om anoreksi.
Udelukkende for at få våbenhvile på hjemmefronten accepterer gymnasiepigen Inger at deltage i et samtaleforløb med en psykolog. Inger er høj på endorfiner og har det godt. Virkelig godt. Superfint.


Vælt diktatoren er en sjælden indsigtsfuld bog, der med stort udbytte kan læses af såvel anorektikere som pårørende og professionelle. Det er en delvis selvbiografisk roman om Ingers behandlingsforløb, der baserer sig på langvarig samtaleterapi. Langsomt ændres Ingers selvbillede og hun får kræfter til at kæmpe mod diktatoren, Anoreksien, der har holdt hende fanget.
En alvorlig bog, men ikke uden ironisk humor i Ingers indre kommentarer til terapeuten. En helt igennem realistisk, stærk og oplysende beskrivelse af, hvordan anorektikerens behov for kontrol tager magten. Og hvordan hun efter en lang, udmarvende kamp genfinder livsmodet.
Ann Lögde (f. 1963) har en master i sundhedsvidenskab og har derudover læst litteraturvidenskab. Underviser på universitetet i Upp­sala og arbejder tillige som anæstesisygeplejerske på Akademiska Sjukhuset Uppsala. Som 16-årig begyndte Ann Lögde at udvikle ano­reksi, og bogen bygger på hendes egne erfaringer med sygdommen og behandlingsforløbet.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ann Lögde
Sideantal: 276
Sprog: Dansk
Originaltitel: Diktator Anorexia Nervosa
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Benedikte Vejlby Baggesgaard
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Jensen & Dalgaard
Bredde: 144 mm
Højde: 212 mm
Dybde: 24 mm
Vægt: 428 g
Udgivelsesdato: 23 Oct 2013
Oplagsdato: 23 Oct 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771510201

Sprog

Dansk

Vælt Diktatoren - Roman om kontrol, anoreksi og styrke Jensen & Dalgaard