Uperfekt - sundhed der virker i hverdagen

Vis stort billede
Uperfekt - sundhed der virker i hverdagen

300,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Drømmer du om sunde madvaner, lange løbeture i skoven, velopdragne børn, du har tid og overskud til, og spændende venner som en helt naturlig del af din hverdag med et travlt job? Drømmer du om det perfekte liv? Så kan du godt stoppe med at drømme ... for hvor skønt er det egentlig at siddeudmattet tilbage i dit eget selskab og være helt perfekt?

I denne bog skærer Christian ind til benet og giver dig nøglen til at få sundhed til at passe til dig. Han hjælper dig med en gang for alle at få afklaret, hvor sund du vil være, hvordan du taber dig og kommer i bedre fysisk form - uden at skulle være perfekt.

Du får også et ærligt indblik i Christians eget liv, og hvordan han selvkæmper med at få arbejde, privatliv og skyr til at gå op i en højere enhed. Og hvorfor han prioriterer sundhed, men gør sig umage for at holde en sund balance, hvor intet er forbudt.

Læs bogen, bliv inspireret til at leve sundere, og nyd de lækre hverdagsopskrifter, der smager fantastisk og er nemme at lave. Det er sundhed, der virker i hverdagen!

Du får en genial gavebog i et kæmpe bogformat. Omslaget er trykt i et helt specielt format, der hedder raw cut. Bogen er med stofryg, der gør den lækker at røre ved og giver den et eksklusivt look. Indholdet er unik designkunst og et univers fyldt med sundhed, lækre hverdagsopskrifter og spændende, anderledes, sjove og politiske ukorrekte billeder af Christian Bitz. Desuden er der tre forskellige slags papir i bogen, der giver en ekstra læseoplevelse og følelse af eksklusivitet. Et sandt mesterværk og en gave, som man vil modtage med glæde.

Om forfatteren:
Christian Bitz (f. 1977) er uddannet cand.scient. i human ernæring og forskningschef på Herlev Hospital. Han er kendt for flere mad- og sundhedsprogrammer på både TV2 og DR1. Han er forfatter til bestsellerne "Bitz din sundhed" og "Bitz dit køkken", samt til "Verdens Bedste Kur vol. 1, 2 og 3", der har solgt mere end 120.000 bøger i Danmark og desuden er udgivet i en række andre lande. Christian er en af Danmarks mest populære foredragsholdere og turnerer landet tyndt med sine sundhedsrealistiske og motiverende budskaber.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Christian Bitz
Sideantal: 368
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Politikens Forlag
Udgivelsesdato: 24 Sep 2014
Oplagsdato: 24 Sep 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740010084

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Uperfekt - sundhed der virker i hverdagen Politikens Forlag