Unyttig som en rose

Vis stort billede Tilføj
Unyttig som en rose

229,00 kr

Varens tilgængelighed

Varen føres ikke længere

Arnhild Lauvengs nye bog "Unyttig som en rose" er skrevet i forlængelse af bestselleren "I morgen er jeg altid en løve".
En gåtur i regnvejr og mødet med en ung kvindelig læge er eksempler på de nogle af de mange oplevelser, Arnhild fortæller fra sig eget liv. Fortællingerne bruger hun til at fremhæve alle de positive bivirkninger "det unyttige" – det, der ikke direkte indgår i en behandlingsplan – har for menneskers muligheder for at komme sig i forbindelse med psykiske lidelser.
Med sine små historier understreger Arnhild nødvendigheden af at se patienter som mennesker og ikke bare som diagnoser.
Helt konkret viser hun, hvor afgørende, måden man inden for psykiatrien ser på patienter og behandling, er for patienters mulighed for at komme sig, og hvordan gode intentioner alligevel kan få uønskede følger.
Arnhild Lauveng skriver med udgangspunkt i sine egne erfaringer både som psykolog og fra de 10 år, hun selv var indlagt som skizofren patient på psykiatriske afdelinger.
Det er stærk og tankevækkende læsning, som henvender sig til både professionelle inden for det psykiatriske område og i det hele tage til alle med interesse for det psykologiske område.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Arnhild Lauveng
Sideantal: 140
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Imperiet
Originaltitel: Unyttig som en rose
Originalsprog: Norsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Bjørn Nake
Oplag: 3
Udgave: 1
Udgiver: Akademisk
Bredde: 133 mm
Højde: 209 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 214 g
Udgivelsesdato: 20 Jan 2009
Oplagsdato: 10 Aug 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788750041023

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk