Underbevidstheden - - Den symbolske bevidsthed

Vis stort billede
Underbevidstheden - - Den symbolske bevidsthed

99,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Bogen søger at finde frem til, hvad det ubevidste er for noget, og svare på, hvorfor vi drømmer.
Når vi søger det ubevidste, viser det sig besynderligt nok, at vi finder bevidsthed. Men det, vi finder, er en anderledes bevidsthed, der bæres af symbolske billeder, som kommer til syne. Såvel som det ubevidste kan være bevidsthed, der er forsvundet, er det bevidsthed, der bliver til. Det er denne begyndende bevidsthed, der kommer frem i bogen.
Det, vi kalder ubevidst, når vi ikke kan forstå meningen, viser sig at indeholde viden, som vi er bevidst om, og er ved at erkende. Men vi har måske ikke set det så klart, som når det står udtrykt i billeder.
Der har været mange spekulationer om grunden til, at vi drømmer, men de mange teorier har ikke kunne give tilstrækkelige svar. Tankegangen i bogen rummer imidlertid en nøgle til at svare på, hvorfor vi drømmer. Symbolerne i drømme har ligheder med det, de symboliserer. Vor erkendelse kan bruge disse ligheder for at brede sig ud fra noget, vi allerede kender. Vi ser, at det er som noget, vi kan genkende.
I vor forståelse af drømme skal vi altså se billederne som erkendelse, der finder sted. Det er en identificering af noget, der trækkes frem i lyset, hvor det er til at se.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Peter Sørensen
Sideantal: 156
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Books On Demand
Bredde: 148 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 9 mm
Vægt: 234 g
Udgivelsesdato: 27 Feb 2011
Oplagsdato: 28 Feb 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771142099

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Underbevidstheden - - Den symbolske bevidsthed Books On Demand