U'et som praksis - Kunst, kreativitet og sanselighed

U'et som praksis - Kunst, kreativitet og sanselighed Forstør

99,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Bogen kommer med et bud på, hvilke kvalifikationer, processer og forudsætninger, der skal til for, at skoler og uddannelsesinstitutioner kan supplere den faglige undervisning med en kompetenceudvikling, som er baseret på praksis. En kompetenceudvikling, der forløser og udvikler elevernes potentialer og ressourcer til evner, som kan overføres som beredskab og egenskaber til at håndtere de udfordringer, eleverne møder i det superkomplekse samfund.
Det er de potentialer og ressourcer, der kan sikre, at børn og unge kan håndtere fremtidens udfordringer, også selvom de byder på høj kompleksitet, er uforudsete eller handler om at skabe nye løsninger med knappe ressourcer. Bogens praksisser kan give børn og unge nye personligt funderede kompetencer samt et andet sprog, hvori de kan rumme og kommunikere om det komplekse. Her kan de opleve og erfare, hvordan den faciliterede skabende træningspraksis giver dem adgang til nye indre ressourcer og styrker.
Otto Scharmers Teori Ubruges i kompetenceudviklingen som den gennemgående kreative bevidsthedsproces. Praksisdelen fortæller om, hvordan man kan inddrage dans, musik, gastronomi, improvisation, teater, heltetræning, billedkunst, expressive arts coaching og arkitektur i processen.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Bodil Boss Nielsen / Karin Maktabi / Klaus Krogsgaard / M.Fl
Sideantal: 152
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Maria Elskær
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Dansk Psykologisk Forlag
Udgivelsesdato: 09 Apr 2013
Oplagsdato: 09 Apr 2013
Varefakta
Reference

b-9788777067273

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

U'et som praksis - Kunst, kreativitet og sanselighed Dansk Psykologisk Forlag