Udfordringer i kognitiv terapi

Vis stort billede Tilføj
Udfordringer i kognitiv terapi

360,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Hvor kan klinikeren vende sig hen, når den "standardiserede" kognitive terapi ikke ser ud til at virke? Hvorfor er visse patienter tilsyneladende ude af stand (eller uvillige) til at samarbejde eller forstå de grundlæggende teknikker? Og hvordan kan terapeuter forholde sig effektivt til deres patienters – og deres egne – følelsesmæssige reaktioner herpå?

I denne banebrydende bog – hvor talrige illustrative caseeksempler belyser udfordringerne – bygger Judith S. Beck videre på sin meget roste bog Cognitive Therapy: Basics and Beyond (da. overs.: Kognitiv terapi – teori, udøvelse og refleksion). Det er hendes mål at hjælpe klinikeren med at identificere og løse problemer over et spektrum fra almindelige kliniske fejl til komplekse behandlingsmæssige udfordringer.

Bogen er skrevet i et tilgængeligt og levende sprog. Den fastlægger en klar ramme for arbejdet og giver trinvise forslag til identifikation og overvindelse af terapeutiske hindringer. Judith S. Beck understreger behovet for at basere interventionerne på en systematisk og dog fleksibel konceptualisering af den enkelte patient.

Udfordringer i kognitiv terapi er en glimrende og konkret tekst til videregående studerende og nye terapeuter, og den kan også være frugtbar for mere erfarne praktikere, der ønsker at udvide deres ekspertområde.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Judith S. Beck
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Ukendt
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Akademisk
Udgivelsesdato: 21 May 2009
Oplagsdato: 21 May 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788750040729

Sprog

Dansk