Uden samvittighed - Psykopaterne iblandt os og deres forstyrrede og skræmmende verden

Vis stort billede
Uden samvittighed - Psykopaterne iblandt os og deres forstyrrede og skræmmende verden

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Robert D. Hares verdenskendte klassiker om psykopaterne iblandt os foreligger nu endelig på dansk!
Psykopater fylder i fængslerne og i voldsstatistikerne, men de er ikke alle kriminelle. Mange ‘nøjes’ med at forpeste livet for deres partnere, kolleger og øvrige omgivelser med manipulation, bedrag, trusler og et oppustet ego. Ofrene står tilbage med spørgsmålet: Hvem er disse mennesker?
Robert D. Hare bruger eksempler fra 25 års arbejde og forskning i psykopati til at besvare dette spørgsmål. Han henter desuden beskrivelser fra både fiktionens kendte psykopater og virkelighedens mest spektakulære sager om bl.a. mordere og seriemordere som Ted Bundy og John Wayne Gacy til at give et billede af, hvad der driver folk med denne skræmmende personlighedsforstyrrelse. Fælles for dem er, at de er selvoptagede, hensynsløse, uden empati og ikke mindst – at de ligner dig og mig. Efter sig trækker de et spor af vold, fortvivlelse, knuste hjerter og tømte bankkonti.
De er ikke sindssyge, men er fuldt ud klar over konsekvenserne af deres handlinger og kan sagtens kende forskel på rigtigt og forkert – deer bare ligeglade. De er selvoptagede og skruppelløse til fingerspidserne og kan ikke at tage sig af andres følelser. Det mest skræmmende er måske, at de for det intetanende offer ofte virker helt normale.
Kan de kureres? Hvad er faresignalerne? Hvordan opstår psykopati? Hvordan slipper man ud af psykopatens kløer? Robert D. Hare giveri bogen råd til forældre, partnere og andre, der må sande, at de lever sammen med et menneske uden samvittighed.
Bogen er en grundbog og en klassiker på sit felt og henvender sig tilpårørende og fagfolk. Den kan også læses af andre med bred interessefor psykopati og krimi.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Robert D. Hare
Sideantal: 312
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Lea Rathnov/Hofdamerne
Originaltitel: Without Conscience
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Jacob Giese
Oplag: 1
Udgave: 1
Fagredaktør: Fagkonsulent Tine Wøbbe
Udgiver: Dansk Psykologisk Forlag
Bredde: 153 mm
Højde: 225 mm
Dybde: 22 mm
Vægt: 540 g
Udgivelsesdato: 29 Feb 2016
Oplagsdato: 29 Feb 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771582567

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Uden samvittighed - Psykopaterne iblandt os og deres forstyrrede og skræmmende verden Dansk Psykologisk Forlag