UDEN FILTER - Fra selvbedrag til selvværd og sundhed

Vis stort billede Tilføj
UDEN FILTER - Fra selvbedrag til selvværd og sundhed

250,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-4 hverdage

”Uden filter. Fra selvbedrag … til selvværd og sundhed.”

Er du løbet tør for dårlige undskyldninger? Er du færdig med at byde dig selv det ene nederlag efter det andet? Mæt af løfter, kostplaner og sure træningsprogrammer? Så er du måske klar til DIN forandring. Uden filter.


Har du nået bunden? Løjet for dig selv? Ladet stå til? Alt, alt for længe?
For nej … du vågnede ikke lige pludselig op fra den ene dag til den anden og var blevet for tyk, for slap, for usund, for træt – og alt for sur og ked af det.

Det har taget dig en hel del tid at få nedbrudt dig selv, Og det tager – selvfølgelig – tid at bygge dig op igen. Det SKAL ta’ tid. Og det handler om meget mere end flad mave, markerede overarme, sund kost og hård træning. Det handler om dig. Det, du gemmer inden i – og alt det bullshit, du er klar til at give slip på.

Hjælpen får du fra Krisztina Maria, forfatter, livsstilscoach og en af landets mest inspirerende trænere, der – råt for usødet - står klar med et tiltrængt spark til det seje og effektive træk mod den forandring, du ønsker dig. Til gengæld virker det.

Og nej, denne bog er ikke en træningsbog, det er ikke din lynkur, din nemme hovsaopskrift og hurtige redningsplanke. Men den kan meget vel blive en del af din fremtidige redningsplanke. Forandringen? Dén står du selv for. Og den er det hele værd.

Hvis du tør, altså. Se dig selv i øjnene, slippe frygten, droppe klynkeriet, trække i arbejdstøjet og arbejde for en forandring, der – hvis du er klar - kan ændre dit liv.

Det handler om dig, din personlige succes, din rejse mod den udgave, dit farvel til dårlige undskyldninger, lorteparforhold, elendige chefer, utydelige grænser, en slap og slatten krop, mellemtilfredshed og et liv, der er kun er’godt nok.’

Se dig selv efter i sømmene, kom op på hesten, mærk dine svagheder, opdag dine styrker – og STEP op! Sæt i gang. Begynd den nye historie om dig. Den uden filter. Nej, ikke i morgen eller på mandag. Nu. Fordi du kan.

Krisztina Maria er også forfatter til bøgerne “Stærk og sund for livet” og

“BANG! Styrken kommer indefra!”

Du kender hende blandt andet fra tv-serien ‘Ekstremt fed’, hvor hun blev tilkaldt med hendes 'tough love' og 'uden filter'- attitude for at hjælpe flere af deltagerne, der var gået i stå. Hun har hjulpet og trænet fremtrædende personligheder som Michelle Hviid, Anna Thygesen, Lotte Reimar, Kathrine Windfeld, Annette Heick, Anne Sophia Hermansen m.fl.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Krisztina Maria
Sideantal: 176
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: PLASTIIK
Omslagsgrafiker: Thomas Finn
Originaltitel: UDEN FILTER
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Jonas Jensen
Udgiver: Krisztina Maria
Bredde: 157 mm
Højde: 230 mm
Dybde: 13 mm
Vægt: 319 g
Udgivelsesdato: 12 Mar 2015
Oplagsdato: 12 Mar 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799806805

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

UDEN FILTER - Fra selvbedrag til selvværd og sundhed Krisztina Maria