Uærbødighed og fordomme

Vis stort billede
Uærbødighed og fordomme

198,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage
”Denne bog handler om de forestillinger, vi bringer med os uden at tænke over dem. Om de fordomme, som guider vores tænkning og adfærd. Og den handler om, hvordan vi kan undgå at blive fanget i de fælder, som disse fordomme kan lægge for os. Den er et opråb om uærbødighed. Ikke for provokationens skyld, men i forsøget på at undgå fastlåsthed i tanke og handling.” (Fra den danske indledning af Jacob Mosgaard)
Uærbødighed og fordomme er skrevet af Cecchin, Lane og Ray, som alle tre har rødder i systemisk familieterapi. Her lægges fokus på de relationer, vi mennesker indgår i, og de fælles virkeligheder, vi skaber. Den professionelle ikke så meget forandrer familier og andre systemer, som han eller hun skubber eller hjælper til i systemets egne forandringer. Men hvordan kan vi bevare denne position og hverken lade os styre eller bremse for meget af egne og andres uudtalte værdier?
Bogens erfarne teoretiske overvejelser og de mange øjenåbnende casebeskrivelser gør bogen relevant for alle professionelle, der arbejder med mennesker og deres relationer. Den danske indledning sætter konteksten for bogens begreber, teoretisk og historisk, gennem en præsentation af Milanogruppen og de centrale Milano-systemiske begreber hypotesedannelse, cirkularitet, neutralitet og nysgerrighed.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Wendel A. Ray / Gerry Lane / Gianfranco Cecchin
Sideantal: 144
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Louises Design
Forord af: Jacob Mosgaard
Originaltitel: 1) Irreverence og 2) Cybernetics of Prejudices in the Practice of Psychotherapy
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Tom Bøgeskov
Oplag: 1
Udgave: 1
Fagredaktør: Marianne Kølle
Udgiver: Forlaget Mindspace
Bredde: 130 mm
Højde: 200 mm
Dybde: 12 mm
Vægt: 191 g
Udgivelsesdato: 01 May 2012
Oplagsdato: 01 May 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792542359

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk