Tvunget til et andet liv - når ens elskede dør - en kærlighedshistorie

Vis stort billede
Tvunget til et andet liv - når ens elskede dør - en kærlighedshistorie

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Tvunget til et andet liv er min personlige sorgdagbog om, hvordan det føles at miste min elskede efter 30 års samliv. Hvad det gør ved mig, og hvorfor det er uendeligt svært at leve med. Jeg vil gerne fortælle andre, hvordan man har det i sådan en situation, eller i hvert fald kan have det, for det kan man selvsagt ikke forestille sig eller føle, før man selv har prøvet det. Og det vil ganske mange desværre komme til, da døden er en grundlæggende livsbetingelse. Hvis man har oplevet stor kærlighed, vil man også opleve stor smerte.

Ufrivilligt med kort varsel at blive skilt fra sin elskede er så ekstremt, at en del inden i en selv krakelerer, så det også føles fysisk. Følelserne er så stærke, at man nogle gange bogstaveligt talt er ved at vælte. Alt andet er ligegyldigt. Man kan næsten få lyst til at række tunge ad folk, der står og taler om ligegyldige småproblemer, i forhold til de problemer og de følelser, man selv oplever. Jeg vil kalde det smerte. En smerte, der både er psykisk og fysisk, og som overskygger alt, og alt relateres til den. Der er intet uden. Den er der altid.

Smerte ved død kaldes sorg.

”Din bog gjorde stort indtryk på mig. Jeg synes, din fremstilling af den allestedsnærværende, vedvarende og næsten ubærlige sorg er unik. Det er SÅ svært at forstå, hvis man ikke har prøvet det, men man forstår det bedre, når man læser din bog. Derfor er din personlige erfaring og fortælling relevant for mange andre. Du opløfter din egen erfaring til noget alment. Sorgens sorte sidder stadig i mig.” Helle Timm, centerleder/professor, PAVI, Videncenter for Rehabilitering og Palliation

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Birgitte Ryelund
Sideantal: 199
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Skriveforlaget
Bredde: 148 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 268 g
Udgivelsesdato: 28 Oct 2015
Oplagsdato: 28 Oct 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793308558

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Tvunget til et andet liv - når ens elskede dør - en kærlighedshistorie Skriveforlaget