Tværprofessionelt samarbejde - I teori og praksis

Vis stort billede Tilføj
Tværprofessionelt samarbejde - I teori og praksis

225,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 3-5 hverdage

I Tværprofessionelt samarbejde – i teori og praksis viser forfatteren, hvorfor det er vigtigt at prioritere tværprofessionelt samarbejde, og hvilke krav et sådant samarbejde stiller til de professionelle i omskiftelige og ofte krævende arbejdssituationer.

Bogens teoretiske kapitler belyses med praksiseksempler fra det sociale, det sundhedsfaglige og det pædagogiske område og understøttes af mange refleksionsøvelser og modeller. I bogens sidste del gennemgår forfatteren, hvordan man kan undersøge og analysere tværprofessionelt samarbejde.

Denne udgave af bogen er blevet gennemgående revideret i lyset af de nye uddannelsesbekendtgørelser for professionshøjskolerne, og der er desuden tilføjet et kapitel om læringsteori. Kapitlet om læringsteori præsenterer, hvordan man læringsteoretisk kan forstå tværprofessionelt samarbejde som en særlig tilgang til læring i praksis.

Bogen henvender sig både til studerende på tværprofessionelle forløb på professionsuddannelserne og til professionelle inden for de mange praksisfelter, hvor tværprofessionelle samarbejdsformer er en nødvendig del af arbejdet.

Andy Højholdt er lektor ved Professionshøjskolen Metropol og mangeårig underviser i og foredragsholder om bl.a. tværprofessionelt samarbejde.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Andy Højholdt
Sideantal: 159
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 2
Udgiver: Hansreitzels
Bredde: 160 mm
Højde: 232 mm
Dybde: 13 mm
Vægt: 262 g
Udgivelsesdato: 20 Jan 2016
Oplagsdato: 14 Apr 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788741262185

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Tværprofessionelt samarbejde - I teori og praksis Hansreitzels