Tværprofessionelt samarbejde i sundhedsfaglig praksis

Vis stort billede Tilføj
Tværprofessionelt samarbejde i sundhedsfaglig praksis

300,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Tværprofessionelt samarbejde i sundhedsfaglig praksis beskriver de centrale udfordringer i samarbejdet på tværs af professioner, fag og sektorer i det danske sundhedsvæsen. Dette samarbejde er afgørende for at sikre gode og sammenhængende patientforløb, men der findes ingen lette veje til målet. Bogen formidler ny viden om de faglige og institutionelle dynamikker, der er på spil, og den klæder nuværende og kommende sundhedsprofessionelle på til at blive kompetente tværprofessionelle praktikere.

I en række analyser af illustrative praksiseksempler viser bogen, at nøglen til det velfungerende samarbejde ikke kun findes hos de enkelte sundsprofessionelle. Tværtimod er det vigtigt med en skærpet forståelse for de organisatoriske vilkår, som præger samarbejdet i stort og småt. Med dette fokus adskiller bogen sig fra den øvrige faglitteratur på området. Det er en vigtig pointe i bogen, at der er mere læring at hente i studere problemerne og konflikterne, fremfor primært at fremstille best cases, som bliver selvforstærkende billeder på alle de positive gevinster, vi kender fra sundhedspolitiske skåltaler.

Tværprofessionelt samarbejde i sundhedsfaglig praksis udkommer i serien ”Sundhed, Menneske, Samfund”, som er Munksgaards bogserie for peer review-udgivelser inden for den human- og samfundsvidenskabelige sundhedsforskning. Bogen er skrevet af cand.mag. og ph.d. Sine Lehn-Christiansen (Roskilde Universitet).

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Sine Lehn-Christiansen
Sideantal: 224
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Munksgaard
Udgivelsesdato: 17 Aug 2016
Oplagsdato: 17 Aug 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788762815384

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Tværprofessionelt samarbejde i sundhedsfaglig praksis Munksgaard