Tro godt om dit hjerte

Vis stort billede
Tro godt om dit hjerte

99,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

""Livets store gave til mig som menneske er at være nogen og lidt efter lidt blive den person, jeg er . I Guds øjne har hver og en sin værdi, sin skønhed. Inde bag skår og frygt er der en hellighed, en tone af den kærlighed, som har frembragt verden. At se med Guds øjne er at se forbi det ydre - ind til en kerne af guddommelighed.""
Med sin store indsigt og følsomhed beskriver den svenske forfatter Margareta Melin menneskets vilkår og muligheder i en tid, der fokuserer på effektivitet og styrke. Tro godt om dit hjerte er en varm røst ind i en kultur af foragt for svaghed og afvigelser.
Gennem evangeliets beskrivelse af mennesker - og Gud - søger Margareta Melin ind til kernen i menneskets bestemmelse. Tro godt om dit hjerteer en vandring i overraskende nye beskrivelser og tolkninger af det kristne billede af mennesket.
Margareta Melin er teolog og foredragsholder. Endvidere leder hun mange retræter og opsøges til åndelig vejledning og sjælesorg. Hun er i Danmark mest kendt for sine bøger om bøn og sjælesorg. Bøger, der holdes i et lyrisk og meditativt sprog.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Margareta Melin
Sideantal: 136
Sprog: Dansk
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Kaja og Lars Kruse
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Unitas
Bredde: 132 mm
Højde: 196 mm
Dybde: 17 mm
Vægt: 243 g
Udgivelsesdato: 06 Jun 2005
Oplagsdato: 16 Dec 2007
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788775177011

Sprog

Dansk