Triangulær Terapi® - En grundbog i tegneterapi for voksne

Vis stort billede
Triangulær Terapi® - En grundbog i tegneterapi for voksne

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Psykolog Lise Maj Jensen introducerer i denne bog begrebet Triangulær Terapi®. Hendes udgangspunkt er, at der er tre parter i den terapeutiske relation: klienten, terapeuten og tegningen.
Lise Maj Jensen tager dermed tråden op efter Hanne Hostrup Larsen, der introducerede tegneterapien i Danmark, og præsenterer et psykologfagligt fundament for arbejdet med tegning.
Tegningen kan pege på udviklingsveje, siger forfatteren. Den bygger bro mellem den indre og ydre virkelighed. Og den åbner en dør ind til vores essens, ind til ’hjerterummet’. Via cases og præsentation af konkrete terapeutiske redskaber viser bogen både, hvad der virker, og hvad der ikke virker, når man arbejder med tegning og kreativ proces.
Bogen kan bruges både til teoretisk refleksion og som håndbog med praktiske anvisninger på redskaber i terapi. Den er skrevet til terapeuter, speciallærere og specialpædagoger, der arbejder med voksne med stress, PTSD, depression og somatisk sygdom. Den kan også bruges som en vej til faglig eller personlig udvikling.
Lise Maj Jensener cand.psych., specialist i psykoterapi, privatpraktiserende og indehaver af Psykologhuset i Ry. Hun har udviklet metoden Triangulær Terapi®, og gennem en årrække har hun efteruddannet psykologer og behandlere i tegneterapi på psykodynamisk, kropsorienteret grundlag.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lise Maj Jensen
Sideantal: 272
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 173 mm
Højde: 241 mm
Dybde: 19 mm
Vægt: 662 g
Udgivelsesdato: 13 Feb 2012
Oplagsdato: 13 Feb 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771180442

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Triangulær Terapi® - En grundbog i tegneterapi for voksne Frydenlund