Tredje generations coaching - En guide til narrativ-samskabende teori og praksis

Vis stort billede
Tredje generations coaching - En guide til narrativ-samskabende teori og praksis

399,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Coaching har udviklet sig med rivende hast gennem de seneste år og anvendes i dag i mange forskellige sammenhænge, blandt andet uddannelse, sundhedsvæsen, socialsektoren, karriereudvikling, ledelses- og personaleudvikling og personlig udvikling. Ikke alle praksisformer kan dog anses som lige virkningsfulde, teoriforankrede og evidensbaserede.
I Tredje generations coaching ® forholder Reinhard Stelter sig både til coaching som forskningsfelt og vender et kritisk blik mod mere eller mindre tvivlsomme praksisformer. Formålet med bogen er at kvalificere den evidensbaserede og refleksive praksis inden for coachingfeltet.
Bogen er funderet på en samfundsmæssig forståelse af coaching. Coaching er blevet så betydningsfuld, fordi samfundet har udviklet sig, som det har. Vi har mistet den direkte adgang til relevant viden, og både i privatliv og i det offentlige rum skal vi dermed lære at forhandle os til rette. Coaching kan hjælpe os til at mestre denne forhandling og kan udgøre en slags fødselshjælp til refleksion og mulige svar. Coaching bliver dermed en hjælp til selvhjælp, en støtte til ens egen selvdannelsesproces.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Reinhard Stelter
Sideantal: 319
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Imperiet/Nete Banke
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 4
Udgave: 1
Udgiver: Dansk Psykologisk Forlag
Udgivelsesdato: 10 Jun 2012
Oplagsdato: 13 Jan 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777067921

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Tredje generations coaching - En guide til narrativ-samskabende teori og praksis Dansk Psykologisk Forlag