Tilknytning og børns udvikling.

Vis stort billede
Tilknytning og børns udvikling.

325,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

For første gang på dansk er der med denne bog af den norske professor Lars Smith nu mulighed for at få en samlet fremstilling af moderne tilknytningsteori.
TILKNYTNING OG BØRNS UDVIKLING beskriver både teori, forskning og klinisk anvendelse i relation til et tema, som spiller en meget central rolle i moderne psykologi.
Tilknytningsforskningen handler om nogle af de vigtigste spørgsmål i udviklingspsykologien - adfærdens biologiske grundlag, betydningen af individuelle forskelle og de tidlige erfaringers rolle i den senere udvikling.
Bogen henvender sig til studerende på universiteter og videregående uddannelser, som skal vide noget om børns sociale relationer. Også fagfolk inden for psykologi, psykiatri, pædagogik og socialt arbejde vil kunne få stort udbytte af at læse den.
Lars Smith er professor ved Psykologisk Institutt, Universitetet i Oslo. Han er specialist i tidlig udvikling og neuro-udviklingspsykologi og har været en pioner i norsk spædbarnsforskning. Han har udgivet et stort antal videnskabelige artikler og flere bøger på dette område.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lars Smith
Sideantal: 299
Sprog: Dansk
Originalsprog: Norsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Bjørn Nake
Oplag: 3
Udgave: 1
Udgiver: Akademisk
Bredde: 141 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 26 mm
Vægt: 441 g
Udgivelsesdato: 29 Jan 2004
Oplagsdato: 19 Jan 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788750038047

Sprog

Dansk