Tilgivelsens bog - Fire skridt til forsoning med dig selv og verden

Vis stort billede
Tilgivelsens bog - Fire skridt til forsoning med dig selv og verden

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Tilgivelse er vejen til fred. Fred med sig selv, fred med andre, ja, fred i verden. Sådan skriver Desmond og Mpho Tutu i Tilgivelsens bog, en rørende, varm og dybt realistisk bog til alle, der har brug for at tilgive – eller selv blive tilgivet.
Selv har de to stået i en række voldsomme situationer, hvor tilgivelse var den sværeste – og eneste rigtige – vej at gå. Ærligt og realistisk fortæller de om, hvor svært det har været, uanset om det handler om Desmond Tutus voldelige far, om racistiske fornærmelser i apartheidtiden, om forsoningsarbejdet i Sydafrika i 1990’erne eller om mordet på Mphos hushjælp i 2012.
Vejen til tilgivelse har altid 4 trin: 1. At man fortæller sin historie, 2. At man sætter navn på sin smerte, 3. At man søger tilgivelsen, 4. At man fornyer eller giver slip på relationen.
Indfølt og med en kraftfuld brug af egne erfaringer viser Desmond og Mpho Tutu, hvordan man i praksis går tilgivelsens vej, uanset om man har brug for at tilgive eller blive tilgivet. Med talrige eksempler, dyb indsigt og stor følsomhed beskriver de tilgivelsens væsen og afslutter hvert kapitel med en meditation, en øvelse og et ritual, så læseren selv helt konkret kan gå tilgivelsens vej.
Tilgivelsens bog går ind i alle de udfordringer, der er ved at tilgive og blive tilgivet. Hvad gør man, hvis den anden ikke ønsker tilgivelse? Eller hvis modparten er død? Hvordan tilgiver man sig selv? Og hvad gør man efter tilgivelsen?

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Mpho Tutu / Desmond Tutu
Sideantal: 250
Sprog: Dansk
Originaltitel: Book of Forgiving
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Birger Petterson
Oplag: 3
Udgave: 1
Udgiver: Kristeligt Dagblads Forlag
Bredde: 145 mm
Højde: 222 mm
Dybde: 21 mm
Vægt: 404 g
Udgivelsesdato: 10 Apr 2014
Oplagsdato: 06 Jan 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788774671480

Sprog

Dansk

Tilgivelsens bog - Fire skridt til forsoning med dig selv og verden Kristeligt Dagblads Forlag