Terapifortællinger - Narrativ terapi i praksis

Vis stort billede
Terapifortællinger - Narrativ terapi i praksis

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Terapifortællinger - Narrativ terapi i praksiser et blik ind i den terapeutiske praksis hos én af landets førende narrative terapeuter.
Bogen beretter om menneskers mulighed for at inddrage hidtil oversete dele af deres liv i deres fortællinger om sig selv og dermed komme fri af negative identitetsfortællingers indflydelse.
Forfatteren tager læseren med helt ind i det terapeutiske rum og den terapeutiske samtale med forskellige klienter. Som læser får man indblik i terapeutens metodiske, teoretiske og personlige overvejelser og intentioner undervejs i samtalerne. Bogen giver et omfattende indblik i narrativ metode og teori tydeliggjort med eksempler fra praksis.
Anette Holmgren`er stifter og leder af Center for Narrativ Terapi. Hun er uddannet psykolog og har siden 1997 arbejdet som selvstændig praktiserende terapeut, underviser og supervisor med særlig interesse for arbejdet med unge. Hun har skrevet flere artikler om dette emne.
Bogen henvender sig til både professionelle og studerende med særlig interesse for narrativ terapi, men også til personer med generel interesse i fortællingers påvirkning af menneskers liv.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Anette Holmgren
Sideantal: 264
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Louise Glargaard Perlmutter
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 7
Udgave: 1
Udgiver: Dansk Psykologisk Forlag
Udgivelsesdato: 26 Jun 2008
Oplagsdato: 09 Mar 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777065392

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk

Terapifortællinger - Narrativ terapi i praksis Dansk Psykologisk Forlag