Teorien der forklarer det hele - erhvervsliv, politik, videnskab, spiritualitet

Vis stort billede Tilføj
Teorien der forklarer det hele - erhvervsliv, politik, videnskab, spiritualitet

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Er det muligt at udtænke en egentlig teori om alting? En, der ikke kun forholder sig til den fysiske verden og dens problemstillinger, men også inkluderer de følelsesmæssige, mentale og spirituelle dele af livet?

Det er netop, hvad Ken Wilber forsøger i denne bog – han inviterer os ind i sit integrale univers og åbner op for, at vi på sigt bliver mere hele og mindre splittede i den måde, vi gebærder os på i forhold til vores arbejde, liv og skæbne i øvrigt.

Hidtil har Ken Wilbers bøger til tider forekommet vanskelige for den almindelige læser, men denne bog adskiller sig ved at være en klar introduktion til hans revolutionerende tænkning, der medtænker både kroppen, sindet, sjælen og ånden og forholder sig til alt lige fra erhvervsliv, politik, lægevidenskab, religion, uddannelsessystemet og økologi til bevidsthedsstudier og spiritualitet.

KEN WILBER – psykolog og filosof – er en af vor tids mest vidtspændende tænkere. Han skrev sin første bog som 23-årig og har siden udvidet sit forfatterskab med mere end 20 bøger, hvoraf flere efterhånden er oversat til dansk. Han er desuden grundlæggeren af The Integral Institute, som er en tænketank, der forsker i integral teori og praksis.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ken Wilber
Sideantal: 230
Sprog: Dansk
Originaltitel: A Theory of Everything
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget I Am
Bredde: 145 mm
Højde: 218 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 379 g
Udgivelsesdato: 18 May 2014
Oplagsdato: 18 May 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799662418

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Teorien der forklarer det hele - erhvervsliv, politik, videnskab, spiritualitet Forlaget I Am