Teori U som ramme for innovativ organisationsudvikling

Vis stort billede
Teori U som ramme for innovativ organisationsudvikling

99,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Teori U som ramme for innovativ organisationsudviklingser på, hvad der sker, når Teori U bruges i stor skala. Når arbejdet flytter sig fra de overskuelige enheder til de større samfundsbærende institutioner og virksomheder og dermed griber ind i komplekse systemiske strukturer og forståelser.
Hvordan kan vi begribe og gribe de mangfoldige møder mellem teori og praksis, mellem mennesker og systemer, interesser og perspektiver på alle mulige niveauer, og hvilke nye typer af udfordringer dukker op? Hvordan er det muligt at skabe læring, udvikling og forandring på og mellem alle niveauer i en organisation?
Bogen bygger på Otto Scharmers Teori U, som har vundet indpas i mange danske organisationer gennem de senere år. Ud over højresidernes fortløbende tekst, som følger bevægelsen gennem U'et, formidles budskaberne gennem billeder, illustrationer, procestegninger, citater, modeller samt konkrete beskrivelser af metoder, øvelser og træningsbaner. Herved inviteres læseren til at reflektere over egen praksis og egne erfaringer.
Bogens tre hovedcases er hentet fra store forandringsprojekter i det offentlige: Skolen i bevægelsei Vejle kommune, Mental Frikommunei Ikast-Brande kommune samt Modul 8 på hovedet, et samarbejdsprojekt mellem Sygeplejerskeuddannelsen Metropol og Region Hovedstadens Psykiatri.
Bogen henvender sig til ledere, medarbejdere og konsulenter – og alle andre med interesse i Teori U.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lone Belling
Sideantal: 255
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Louises design/Louise Glargaard Perlmutter
Forord af: Steen Hildebrandt
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Karsten Auerbach, Peter Voigt, Rene Bach, Jens Bach, Anders Høgsbro Holm, Ninni Sødahl
Udgiver: Dansk Psykologisk Forlag
Udgivelsesdato: 16 Sep 2012
Oplagsdato: 16 Sep 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777067778

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Teori U som ramme for innovativ organisationsudvikling Dansk Psykologisk Forlag