Tager du altid skraldet? - Lær at tackle andres negativitet

Vis stort billede Tilføj
Tager du altid skraldet? - Lær at tackle andres negativitet

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Vi kender alle ”skraldebiler” – mennesker som er fyldt med negativitet, stress,frustrationer, vrede, angst og som uden tilladelse eller varsel “dumper deresaffald” på sine omgivelser. Skraldebilerne vrisser, skælder ud, brokker sig ograkker ned. Det dræner andre for energi at være i nærheden af en skraldebil, ogman bør lære at sige ‘nej til skraldet’. Hvordan gør man så det?

Få svaret i denne relevante og internationalt højt besungne selvhjælpsbogom at kommunikere godt og positivt ved ikke at spille med på hinandensdårlige humør, uhøflighed eller aggressivitet. Et anvendeligt værktøj til godkommunikation såvel i arbejdslivet, det offentlige rum som privat.

Bogen er fuld af eksempler på ”skraldebiler” – på jobbet, hjemmefronten,
i sportens verden og i trafikken. Hvert kapitel afsluttes med en anskuelighandlingsguide, så enhver kan blive bedre til at holde sig fri af skraldet. Manguides f.eks. til hurtigt at spotte skraldebiler, øve sig i at omdirigere samtaler,gøre op med dårlige minder om tidligere skraldebiler og skrækscenarier omfremtidige skraldebiler. Det er praktisk anvendt psykologi, som er brugbar foralle og kan gøre kommunikationen i hverdagen meget mere behagelig.

“Pollay... has labeled all the negative people in our lives, whether family, friends, orcolleagues... and offers a fresh self-help guide to deal with them all.” —Publisher’s Weekly

“The message will stay with you for decades to come.”

—Tom Rath, #1 New York Times bestselling author of How Full Is Your Bucket?

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: David J. Pollay
Sideantal: 228
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Bredde: 140 mm
Højde: 210 mm
Udgivelsesdato: 27 Apr 2016
Oplagsdato: 27 Apr 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740609431

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Tager du altid skraldet? - Lær at tackle andres negativitet Turbine