Tæt på krise og sygdom - Kunsten at gøre en forskel og passe på sig selv

Vis stort billede
Tæt på krise og sygdom - Kunsten at gøre en forskel og passe på sig selv

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

BLIV EN ENDNU BEDRE PÅRØRENDE

Det er svært at stå alene og magtesløs på sidelinjen, når din kære er i dyb krise eller syg. Hvordan gør du det rigtige i den nye uvante rolle som pårørende, og hvor går du hen med din forvirring, tristhed, sorg, angst eller vrede?

Denne bog er til dig. Du er nemlig ikke alene. Andre har gået den samme vej, haft de samme følelser og følt det samme voldsomme pres. Dem kan du møde og få hjælp fra her i bogen: Pårørende, der har lært noget vigtigt undervejs, syge, der fortæller, hvad der især har hjulpet dem, og professionelle, der arbejder tæt på kriseramte, syge og døende:

Kapelmester Jan Glæsel , foredragsholder Michelle Hviid , karriererådgiver Agnethe Hviid , billedkunstner Per Hillo , forfatter Anna Grue , komiker Ane Høgsberg og overlæge i psykiatri Sebastian Swane, chefpsykolog Michael Danielsen, sognepræst Poul Joachim Stender, sygeplejespecialist Jesper Rasmussen, kultursociolog Emilia van Hauen, sygeplejerske Else Olesen samt læge og klinisk sexolog Jesper Bay-Hansen.

Journalist og psykoterapeut LIZL RAND har i denne håndbog samlet deres allerbedste råd til dig. Det råd, der går igen hos dem, er: Husk, at der er rigtig meget, du selv kan gøre for at blive en endnu bedre pårørende.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lizl Rand
Sideantal: 240
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Signe Schmidt
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Ella
Bredde: 144 mm
Højde: 218 mm
Dybde: 24 mm
Vægt: 481 g
Serie: Kunsten at...
Udgivelsesdato: 27 Jun 2016
Oplagsdato: 27 Jun 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799853212

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Tæt på krise og sygdom - Kunsten at gøre en forskel og passe på sig selv Forlaget Ella