Ta' mig - En bog om hverdagens forførelser

Vis stort billede
Ta' mig - En bog om hverdagens forførelser

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

Ta’ mig er til alle, der ønsker mere saft og kraft, liv og lykke i sengen såvel som i parforholdet. Den handler nemlig om de små og store forskelle på mænd og kvinder, om lyst og manglende lyst, trættende konflikter og mønstre, der kan ødelægge enhver form for god sex, erotik og ikke mindst kærligheden.

Det er en sprudlende og kropsnær bog om at forføre lidt mere, lidt bedre. Om at få kvinder til at være åbne og stråle og mænd til at være modige. Om at forvandle irritation til lidenskab, god sex og lyster. Bogen er spækket med gode råd, læserbreve og masser af øvelser.

Uanset om du er kæreste, gift eller single vil du få glæde af bogen. Udover at hjælpe dig til at mestre kunsten i at forføre bliver du klogere på de to køn og deres forskelle, orgasmer, samleje og stødteknikker.

Joan Ørting er sexolog, brevkasseredaktør på Ekstra Bladet og en populær foredragsholder. Hun har sin egen sexologuddannelse og er selv uddannet i Holland og Danmark. Derudover er hun uddannet meditationslærer på et asram i Indien, lifecoach og kognitiv terapeut.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Joan Ørting
Sideantal: 265
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 9
Udgave: 1
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 167 mm
Højde: 239 mm
Dybde: 27 mm
Vægt: 830 g
Udgivelsesdato: 30 Aug 2007
Oplagsdato: 29 Mar 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711268308

Udgivelsesår

2007

Sprog

Dansk

Ta' mig - En bog om hverdagens forførelser Lindhardt Og Ringhof