Syv gyldne regler for to der lever sammen

Vis stort billede Tilføj
Syv gyldne regler for to der lever sammen

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

John Gottman har gennem sin banebrydende forskning fundet svar på de spørgsmål, der ofte trænger sig på i ægteskabet: Hvorfor fungerer nogle ægteskaber godt hele livet, mens andre er som en tikkende bombe? Hvordan kan man forebygge, at et ægteskab går skævt – eller redde et, der allerede er kørt af sporet?

Og den amerikanske psykolog ved, hvad han taler om, for hans resultater er baseret på grundige iagttagelser af og interviews med mere end 700 par. På den måde har han fundet frem til syv afgørende faktorer, syv gyldne regler , der kendetegner et lykkeligt parforhold.

Hvor andre parterapeuter fokuserer på forskelle mellem kønnene, og hvordan man løser konflikter, viser John Gottman en anden vej:

”Jeg tager udgangspunkt i, hvad der får ægteskaber til at lykkes, i stedet for hvad der får dem til at mislykkes. Nøglen til at genoplive et forhold eller forebygge skilsmisse er ikke, hvordan man håndterer konflikter, men hvordan man er over for hinanden, når man ikke skændes. Selv om mine syv regler også vil hjælpe jer til at tackle uoverensstemmelser, er det centrale i min metode at styrke det venskab, der er så afgørende i ethvert parforhold.”

John Gottman har gennem årene modtaget megen anerkendelse for sin forskning og er forfatter eller medforfatter til ikke mindre end 40 bøger. Syv gyldne regler for to der lever sammen er den mest kendte og solgte og er nu oversat til 20 sprog. På dansk er endvidere udkommet Dit barns følelsesmæssige intelligens.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Nan Silver / John Gottman
Sideantal: 300
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: David Lund Nielsen
Originaltitel: The Seven Principles for Making Marriage Work
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hardback
Oversætter: Mette Tvermoes
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Boedal
Bredde: 146 mm
Højde: 215 mm
Dybde: 25 mm
Vægt: 468 g
Udgivelsesdato: 14 Oct 2010
Oplagsdato: 14 Oct 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788789626697

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk